Browse Month by juni 2013
Ukategorisert

Å leve er ikke nok…

IMG_1034

Deilig lite mellommåltid: Gresk yoghurt, valnøtter og vannmelon 🙂

IMG_1054

Så tittet sola frem i dag også! Det varte ikke så lenge før den ble gjemt bak nedbørskyer, men et lite solglimt er gull verd. I dag har jeg vært en tur i byen, og ellers bare slappet av. Eller, det vil si, jeg har brukt to timer på å få lastet opp disse bildene! Uæ, to timer med frustrasjon, sinne, banning og lysten til å kaste noe i veggen. Jeg blir så sint når teknologi ikke virker som det skal. Hjelpe meg. Trodde virkelig det skulle klikke for meg en liten stund der. Men eendelig
IMG_1057

«Vil ikke trene styrke, for da blir kroppen mer mandig…» I don’t think so! Helloo curves :mrgreen: Haha, jeg går ikke akkurat inn i rekken av tynne bloggere
IMG_1096

Så fikk Lady Linselus øye på kameraet og trengte seg fram for å få bli med. Tror jeg har brukt henne litt for mye som modell opp gjennom årene! Hun er jo vant til å få ros når hun sitter pent foran kameraet, løfter hodet, ser til siden osv. Så hver gang jeg skal fotografere, begynner hun å posere. Haha, verdens skjønneste ♥
IMG_1116

IMG_1119

IMG_1122

Å leve er ikke nok. Solskinn, frihet og en liten blomst må man ha.
H. C. Andersen

Hverdag, Mat, Trening, Ukategorisert

En sår kropp i dag, er en sterk kropp i morgen

Du vet følelsen av å grue seg til hvert eneste skritt, når trappa føles evig lang, og det å miste noe i gulvet føles som verdens undergang? Vel, sånn har jeg det i dag. Jeg er SÅ STØL i rumpemusklene etter gårsdagens treningsøkt! 😯 Jeg trodde ikke at jeg kom til å kjenne noe, for sev om jeg prøvde å belaste ekstra, ta flere repetisjoner, og holde på lenger, så kjente jeg ikke at det brant. Men tydeligvis har det vært litt muskler i sving likevel 😀 Åh, det å være støl er verdens beste, vonde følelse!

Lurer på om mamma også har problemer med å gå i dag. Dro henne nemlig med meg i går. Håper hun også er støl, haha!

a513d5a8cd0811e2aff022000a1f90b2_7

Jeg var definitivt løve i mitt forrige liv. Gjett hvilket stjernetegn jeg har! 😆

fafbadcacd2a11e2965422000a9f18cc_7

Det eneste negative med å få større muskler, er at jeg sliter med å få på meg buksene mine, og at jeg har blitt for sterk for frivektene mine. Men what ever. :mrgreen:

Nå har jeg inntatt dagens frokost, mandelgrøt med mandler og kokosmasse (NAM!), og skal straks trene overkroppen, imens jeg venter på sola. Tenkte jeg skulle prøve slyngetrening i dag, men tror jeg trenger hjelp den første gangen. Så jeg ikke ender opp med røket slynge, og alt ute av ledd.
IMG_0832

Oppskrift på mandelgrøten, hentet fra Fotballfrue.no :

Til 1 porsjon trenger du: ♥ 25 gram smør ♥ 30 gram mandelmel ♥ 1 dl. helmelk ♥ 0.5 dl. kremfløte ♥ 1 krm. salt ♥ 2 ss. sukrin ♥ en neve hakkede mandler
Slik gjør du: Smelt smøret og rør inn mandelmelet. Tilsett melken og fløten, og rør til det blir en glatt og jevn masse. Smak til med sukrin og tilsett bittelitt salt. Ha grøten i en bolle og strø over hakkede mandler. Nam!

Jeg foretrekker den dog uten sukrin. Smaker bedre og mer naturlig, synes jeg 🙂

Ønsker deg en fin dag ♥

Ukategorisert

Musikk som treffer hjerterota

Det er nesten skremmende når en sang treffer deg så direkte. Når teksten kunne ha vært ord fra egen munn, og du bare kan la musikken tale for deg. Det er både vondt og deilig på samme tid.

Håper du setter av noen minutter til å høre og se disse videoene. Det er ikke bortkastet tid. Liker du dem, bør du høre på flere av hennes mindre kjente låter også. Hun har så mye bra! Musikken hennes er ikke depressiv, men reflekterende. Hjelpsom.

Jeg har likt Florence + The Machine lenge. Men nå treffer låtene meg mer enn noen gang. Ikke bare er de vakre, men teksten, dama, stilen…Alt er så sterkt! De setter ord på mye av det jeg føler, og det gir meg ro. Iallefall for en liten stund.

“I want my music to sound like throwing yourself out of a tree, or off a tall building, or as if you’re being sucked down into the ocean and you can’t breathe,” says Florence Welch. “It’s something overwhelming and all-encompassing that fills you up, and you’re either going to explode with it, or you’re just going to disappear.”

Florence writes her best songs when she’s drunk or has a hangover, because that’s when the freedom, the feral music comes, creating itself wildly from the fragments gathered in her notebooks and in her head. “You’re lucid,” she explains, “but you’re not really there. You’re floating through your own thoughts, and you can pick out what you need. I like those weird connections in the universe. I feel that life’s like a consistent acid trip, those times when things keep coming back.”

– http://florenceandthemachine.net/biography

Håper sola skinner hos deg også, og at livet smiler!