Borghild Terese Jørgensen

Å leve er ikke nok…

IMG_1034

Deilig lite mellommåltid: Gresk yoghurt, valnøtter og vannmelon 🙂

IMG_1054

Så tittet sola frem i dag også! Det varte ikke så lenge før den ble gjemt bak nedbørskyer, men et lite solglimt er gull verd. I dag har jeg vært en tur i byen, og ellers bare slappet av. Eller, det vil si, jeg har brukt to timer på å få lastet opp disse bildene! Uæ, to timer med frustrasjon, sinne, banning og lysten til å kaste noe i veggen. Jeg blir så sint når teknologi ikke virker som det skal. Hjelpe meg. Trodde virkelig det skulle klikke for meg en liten stund der. Men eendelig
IMG_1057

“Vil ikke trene styrke, for da blir kroppen mer mandig…” I don’t think so! Helloo curves :mrgreen: Haha, jeg går ikke akkurat inn i rekken av tynne bloggere
IMG_1096

Så fikk Lady Linselus øye på kameraet og trengte seg fram for å få bli med. Tror jeg har brukt henne litt for mye som modell opp gjennom årene! Hun er jo vant til å få ros når hun sitter pent foran kameraet, løfter hodet, ser til siden osv. Så hver gang jeg skal fotografere, begynner hun å posere. Haha, verdens skjønneste ♥
IMG_1116

IMG_1119

IMG_1122

Å leve er ikke nok. Solskinn, frihet og en liten blomst må man ha.
H. C. Andersen

One comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: