Borghild Terese Jørgensen

DET ER LOV TIL Å DRØMME SEG BORT

Lysten etter å reise bort forsvant litt da det varme, fine været kom. Så returnerte reiselysten sammen med gråværet igjen. Føler meg full av inspirasjon og lyst til å dele for tiden, men det grå været ute spolerer alt av bilder. Selv den friskeste sommerkjole ser trist ut i dette været.

Imens jeg venter på skyfri himmel (eller en mulighet til å hoppe på et fly), drømmer jeg meg litt bort i bilder fra da vi var i New York i fjor. Gleder meg til neste reise, hvor enn det blir. Det gjør så godt for hodet å komme seg bort, ta inn nye impulser og bare være, selv om alt står bra til hjemme. Dessuten er jeg på en mye bedre plass i livet og meg selv nå, enn jeg var for et år siden. Så neste reise blir nok enda bedre.

Heldigvis skjer det mye spennende for tiden og jeg gleder meg til å fortelle om det veldig snart.

2 comments

  1. Herlige bilder!

    For første gang på veldig, veldig mange år, så følte jeg faktisk den der EKTE vårgleden når sola sto høyt, himmelen var blå og temperaturen var god nok til å gå uten vinterjakke. Det var en skikkelig merkelig følelse! Haha. Og utrolig digg.

    Jeg deler reiselysten. Skal heldigvis en liten helg til Tallinn om to uker! Det er ikke allverden, men alltid godt å komme seg bort litt. Alltid godt å komme hjem igjen og! 😀

    1. Takk. Åh, så herlig. Føler på det samme. Helt nydelig å slippe og forsøke å tvinge fram gode følelser, men bare kjenne at de kommer helt av seg selv. Det er så fortjent for oss begge, synes nå jeg.

      God tur til Tallinn! Nyt. 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: