Borghild Terese Jørgensen

UTFLYTTING

Godt å være ute i frisk luft igjen. Har vært skikkelig forkjølet denne uka, så dagene har egentlig bare forsvunnet.

I dag har vi flyttet ut fra leiligheten i Kristiansund. Vi har hatt mange fine stunder der, men også mange tunge. Fjoråret var den villeste blandingen av godt og vondt jeg kan tenke meg. Opplevelser og følelser knytter seg gjerne til omgivelsene og nå føles det veldig riktig med en ny start i et nytt hjem. Når vi nå setter nøkkelen i låsen på leiligheten for siste gang, føler jeg at vi går inn i en ny epoke sammen. En ny og bedre.

Endelig går ting min vei. Blytunge tanker, herjende angst og følelsen av å leve i en annen verden enn alle andre, er minner jeg kan skimte i det fjerne. Endelig kan jeg være den jenta jeg egentlig er og den jenta kjæresten min fortjener. Ei som er både mild og sterk. Ikke bitte liten og livredd. Endelig kan vi for alvor starte på det livet vi begge har fortjent hele tiden. Det gjør meg lykkelig.

Kjolen finner du HER og smykket HER (Annonselenker).

Follow my blog with Bloglovin

2 comments

  1. Jeg er så glad på dine vegne! Så godt å lese!

    Jeg har også flyttet et par ganger de siste årene, og det har vært godt å komme seg bort fra et sted med dårlige minner til et sted hvor man kan bygge et godt … tja … gode omgivelser, da. Og gode minner. <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: